PMCare Pengganti TPA Baru We Kongsi

We Kongsi baru sahaja memaklumkan bermula daripada 1 Februari 2024, We Kongsi menggantikan Third-Party Administrator (TPA) MiyaCare dengan TPA yang baru iaitu PMCare Sdn Bhd.

PMCare akan menggantikan tugas MiyaCare dalam menyediakan sokongan dalam pentadbiran keseluruhan proses hospitalisasi, termasuk pengurusan tuntutan dan pengawasan pendaftaran saringan kesihatan.

Diketahui bahawa PMCare telah beroperasi lebih daripada 25 tahun dan antara pelanggan – pelanggan mereka adalah jenama – jenama besar seperti:

Besarlah harapan komuniti We Kongsi dengan perubahan TPA yang baru ini, akan meningkatkan lagi mutu kecemerlangan We Kongsi terutama sekali terhadap senarai Panel Hospital yang disokong di seluruh negara.

Jom sertai We Kongsi hari ini juga bersama kami. Lagi cepat anda mendaftar, maka lagi cepatlah perlindungan kesihatan yang bakal anda perolehi iaitu sehingga RM1 Juta untuk SETIAP tahun.

WhatsApp kami segera di https://jomkongsi.com/jomchat atau dapatkan info lanjut di halaman utama web ini. Jumpa anda dalam komuniti We Kongsi!

Tags

Share

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Other posts